Carry On – Heine Avdal ja Yukiko Shinozaki 

Esitys
Siirtyy vuodelle 2021.
Carry On on esityskohteeseen rakennettava performatiivinen esitys, joka luodaan uudelleen jokaiseen uuteen esityspaikkaan. Teos etenee vuorovaikutuksessa rakennuksen arkkitehtuurin kanssa, ylittäen sen entiset, nykyiset ja tulevat toiminnot. Carry On on viimeisin toteutus teossarjasta, joka alkoi vuonna 2014 teoksella Kaukaiset äänet. Nyt teos jatkuu radikaalisti paikkakohtaisissa muodoissa, joka uusiutuu täysin jokaiselle uudelle sijainnille, missä se tapahtuu.

Tanssin Ajassa Carry On nähdään Jyväskylän taidemuseossa kolmena päivänä ja se varmasti avaa näkijän silmät taidemuseolle ja koko museon kiinteistölle aivan uudesta näkökulmasta!

Koregrafit Heine Avdal (Norja) ja Yukiko Shinozaki (Japani), antoivat Brysseliin sijoittuvalle ryhmälleen nimen Fieldworks (kenttätyö), heijastamaan heidän kasvavaa kiinnostustaan sijaintikohtaiseen työhön.
Heidän kekseliäs ja vuorovaikutteinen tuotantonsa tutkii kohtaamiemme tilojen toiminnot ja merkitykset esityksessä ja jokapäiväisessä elämässä. Kuinka avaruus tuottaa liikettä tai vaikuttaa siihen? Miten liike puolestaan tuottaa tai vaikuttaa avaruuteen? Fieldworks´n esitykset animoivat tiloja, paikkoja ja esineitä tutkiakseen, minkälaisia arkistoja (muisti, historia) tilaa, liikettä ja kehoa voi pitää tai edustaa.

Teoksen ensi-ilta nähtiin vuonna 2015 Japanissa, Tokion Spiral Hall´ssa. Tämän jälkeen teos on esitetty Belgiassa, Latviassa, Saksassa ja useampaan otteeseen Norjassa.

Esityksiin mahtuu mukaan max 10 henkilöä. Liput: https://events.liveto.io/events/tanssin-aika-carry-on

Esitykset on järjestetty yhteistyössä Tanssin Aika –festivaalin kanssa.

Paikka
Jyväskylän taidemuseo
Kauppakatu 23

Hinta
Liput 20/10€.